Vita Segreta

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo tu vlastne chcem?

Od dneska Vás budem otravovať...nezbavíte sa ma.

Otázka znie: Prečo som tu? Najprv niečo o mne a postupne sa k tomu dostaneme...dúfam.

Nepatrím zrovna k tým, ktorý sa niečoho boja. Do všetkého idem s chuťou, ale nikdy nepremyslene.
Nanešťastie som poriadne tvrdohlavá a áno, priznám si to, arogantná. Každý, kto sa so mnou rozprával určite zaznamenal, že nemám vo zvyku dávať si servítku pred ústa a vždy poviem čo si myslím. Na druhú stranu, mám aj dobré stránky ako každý. Milujem svoju rodinu, síce o tom zrejme nevie. Ak je treba, pomôžem, ale čakám niečo na oplátku. Som už raz taká.
V jednom som však so všetkými rovnaká. Aj ja mám svoje tajomstvá. Jedným z nich je písanie. Priatelia, rodina, profesori...nikto o tom nevie. Preto som sa rozhodla prihlásiť sem. Mám úž toho veľa napísané, ale názor druhých nepoznám a to nie je správne. Ako potom má vedieť autor či je jeho práca dobrá, ak si ju nik neprečíta?
Na blog budem pridávať príbehy a veľmi by som ocenila ak by ste ich okomentovali. Rada uvítam pochvalu aj kritiku.
Chcela by som ešte upozorniť, že gramatika nie je mojou silnou stránkou a tak sa ospravedlňujem za chyby akéhokoľvek druhu. Ak by ste nejakú chybu našli, prosím upozornite ma na ňu do komentárov. Vopred ďakujem...dúfam, že sa príbehy budú páčiť.
Otázky, ktoré sa nebudú týkať niečoho čo napíšem, poprosím cez odkaz autorovi.

Prečo som tu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014